Автоматична лінія по виготовленню заготівель для виробництва тортів запущена в Київській області

Автоматична лінія по виготовленню заготівель для виробництва тортів запущена в Київській області

UTF GROUP розробило обладнання для автоматизації виробництва тортів. Перша така лінія вже встановлена й успішно працює на виробництві ТОВ «Мальцайт ГмбХ».

Одним з важливих напрямків у виробництві обладнання для харчової промисловості є підвищення продуктивності праці і якості готового продукту за рахунок автоматизації технологічних процесів.

Виробництво тортів типу «Медовик» і «Наполеон» за допомогою автоматичної лінії з виготовлення заготівель перетворюється в автоматизований і високопродуктивний процес. Лінія дозволяє виключити ручну працю з процесу виготовлення й укладання на деко заготівель, виготовлених з тістової стрічки, завдяки її застосуванню тістові заготівлі виготовляються з меншою похибкою і збільшується продуктивність.

Автоматична лінія по виготовленню заготівель для виробництва тортів запущена в Київській області

Важливі особливості обладнання для виробництва тортів компанії «Укртехнофудз»

Лінія може формувати тістову стрічку самостійно екструдером або використовувати готові тістові стрічки з качалки.

Можливе виготовлення тістових заготівель будь-якої форми (круглі, прямокутні, овальні), легка зміна ножів і ріжучих барабанів дозволяє швидко змінювати виріб. На лінії можуть виготовлятися такі вироби як:
• коржі для тортів «Медовик»
• коржі для тортів «Наполеон»
• основи для піци
• заготовки для пельменів
• заготовки для вареників.

Автоматичне укладання на деко або транспортер виключає пошкодження заготівель, що нерідко відбувається при ручному укладанні і збільшує продуктивність процесу укладання.

Конструкція автоматичної лінії з виготовлення заготівель для виробництва тортів

Лінія складається з екструдера для формування тістової стрічки і кріплення качалки з тістом, формуючого столу з ножами для виготовлення тістової заготівлі та автоматичного укладальника для укладання заготівлі на деко або транспортер.

Для розширення діапазону товщини тістових заготівель можлива установка двох калібраторів замість одного.