Запуск лінії з виробництва тістових заготівель грісіні

Запуск лінії з виробництва тістових заготівель грісіні

UTF GROUP була розроблена і вироблена автоматична лінія для виробництва тістових заготівель хлібних паличок грісіні з їх укладанням на листи.

Лінія розроблена на базі серійної автоматичної лінії для виробництва грісіні і таралі.

У даному проекті було реалізоване укладання тістових заготівель на листи для подальшої випічки в ротаційних печах, в яких виконується випічка готових виробів на металевих листах.

Для збереження високого рівня автоматизації процесів і максимального скорочення ручної праці була забезпечена автоматична подача листів с укладанням на них тістових заготівель.

У лінії встановлений автоматичний дільник-дозатор тіста. Його застосування забезпечує рівномірну подачу тіста і виключає ручне завантаження бункера екструдера.

Запуск лінії з виробництва тістових заготівель грісіні

Розроблена для лінії машина автоматичної подачі листів забезпечує послідовну подачу в автоматичному режимі встановлених в накопичувальному магазині листів в зону укладання, де готові тістові заготівлі укладаються на них транспортером із ножовим сходом.

Після цього листи з заготівлями вручну встановлюють на візки і подають на витримку, а потім на випічку до ротаційної печі.

Управління лінією здійснюється передовою системою управління на базі промислового PLС-контролера. Оператор контролює і коригує її роботу за допомогою сенсорної панелі (екран TOUCHSCREEN).

Україна, Київська область,
Києво-Святошинський район, Михайлівська Рубежівка,
Урочище Потоки, 2