Автоматична лінія для виробництва макаронів запущена в Індії

Автоматична лінія для виробництва макаронів запущена в Індії

Фахівцями нашої компанії в індійському місті Гваліор був виконаний монтаж і запуск в роботу ще однієї автоматичної лінії для виробництва короткорізаних макаронних виробів.

Автоматична лінія для виробництва макаронів запущена в Індії

На нашій лінії індійська компанія “M/s Shree Kaila Devi Ji Industries Pvt. Ltd.” почала випуск широкої номенклатури готової продукції з борошна твердих сортів пшениці (семоліни). Змінні матриці макаронного преса дають можливість випуску продукції різних розмірів і видів (вермішель, ріжки, ракушки, спіралі і т.п.). Установка опціонного дозатора для барвників дозволила випускати продукцію різних кольорів.

Сушка макаронних виробів в даній лінії відбувається по конвективній технології при низькотемпературному режимі, що забезпечує високу якість готової продукції.

У цій лінії була передбачена можливість випуску картопляних пелет. Перехід на даний вид продукції вимагає доукоплектаціі лінії додатковим обладнанням.

Система управління лінією була реалізована на базі промислових контролерів PLC, управління лінією проводиться за допомогою сенсорних панелей TouchScreen.

Україна, Київська область,
Києво-Святошинський район, Михайлівська Рубежівка,
Урочище Потоки, 2