Автоматична лінія тонкого лаваша для Швеції.

Автоматична лінія тонкого лаваша для Швеції.

UTF GROUP виготовила автоматичну лінію для виробництва тонкого лаваша продуктивністю 100 кг / год для шведської компанії “Bagery & Konditori Marias Bröd” (Стокгольм).

Автоматична лінія тонкого лаваша для Швеції.

В даний час в Європі спостерігається зростання попиту на плоскі види хліба, в тому числі тонкий лаваш. У різних країнах Європи він має різне назви, так наприклад в Швеції тонкий лаваш відомий як “tunnbröd” і широко використовується як безпосередньо для їжі, так і при приготуванні різних страв. Конкуренція на цьому ринку вимагає високої ефективності виробництва.

Автоматичні лінії лаваша, що випускаються компанією “Укртехнофудз”, є ідеальним рішенням з точки зору критерію вартість-ефективність. Автоматизація виробничого процесу, висока якість продукції, що виробляється і надійність роботи, в поєднанні з невисокою ціною обладнання, дозволяють нашим клієнтам отримати суттєві переваги в конкурентній боротьбі.

Завдяки цьому лавашние лінії нашої компанії впевнено завойовують європейський ринок. Тільки за останні три роки такі лінії були запущені в шести країнах Євросоюзу (в тому числі в Швеції, Німеччині, Великобританії).

Реалізація цього проекту є черговим підтвердженням високої якості продукції компанії “Укртехнофудз” і її відповідності найсуворішим європейським вимогам до харчового обладнання.

Виготовлена лінія являє собою серійну автоматичну лінію тонкого лаваша, з деякими модифікаціями згідно з технічним завданням клієнта. Лавашние лінії “Укртехнофудз” широко представлені по всьому світу. Вони працюють в Європі, Азії та Північної Америки.

Україна, Київська область,
Києво-Святошинський район, Михайлівська Рубежівка,
Урочище Потоки, 2